Gaming Corps ingår avtal med Kaizen Gaming

Published September 13, 2021 at 14:03

Gaming Corps AB (publ) ("Bolaget" eller "Gaming Corps") låter meddela att avtal tecknats med spelteknikföretaget Kaizen Gaming som driver operatörsverksamhet under varumärkena Stoiximan och Betano. Avtalet inbegriper distribution av Bolagets iGamingprodukter, exklusivitet i Grekland på multiplierspel inom iJect-serien, ett skräddarsytt multiplierspel för den grekiska marknaden samt varumärkesanpassning av kommande blackjackspel.

Gaming Corps låter meddela att Bolaget tecknat ett omfattande samarbetsavtal med Kaizen Gaming, ett av Europas snabbast växande spelteknik- och iGamingbolag med närvaro i sex länder; Grekland och Cypern under varumärket Stoiximan och Brasilien, Tyskland, Portugal och Rumänien under internationella varumärket Betano. Avtalet inbegriper distribution via aggregatorn iSoftbet av Gaming Corps hela iGaming-portfölj. Avtalet inbegriper därtill för Stoiximan exklusivitet på kommande multiplierspel inom iJect-serien i Grekland, samt att Bolaget ska ta fram en varumärkesanpassad version av kommande blackjackspel för Betano. Slutligen ska Gaming Corps ta fram ett skräddarsytt multiplierspel anpassat för den grekiska marknaden vilket kommer erbjudas exklusivt av Stoiximan.

Ersättning till Bolaget från samarbetet med Stoiximan sker via vinstdelning. Bolaget gör bedömningen att samarbetet bör ha en väsentlig inverkan på Gaming Corps intäkter från det att den tekniska integrationen är genomförd, men tidpunkt för att den genomförs är ej ännu fastslagen. Bolaget kan därför givet ersättningsmodellens natur inte i nuläget göra någon prognos avseende framtida intäkter.

Samarbetet med Kaizen Gaming är för Gaming Corps betydande och ger därtill en god indikation om vad för typ av breda partnerskap som är möjliga för Bolaget framöver. Avtalet omfattar såväl distribution som viss begränsad exklusivitet samt skräddarsydd anpassning tillika utveckling av spel utifrån specifika preferenser i ett geografiskt område. Det här representerar en bred och långsiktig kombination erbjudanden som vi tror kommer gynna både oss och Kaizen Gaming, och en typ av partnerskap vi eftersträvar med fler motparter. I och med dagens avtal får Gaming Corps också en stark närvaro i Grekland tack vare varumärket Stoiximans solida position. Jag gläder mig åt vårt nya tillskott till Gaming Corps-familjen och hälsar Kaizen Gaming varmt välkommen.” säger Juha Kauppinen, VD, Gaming Corps

För mer information om Kaizen Gaming, vänligen besök www.kaizengaming.com eller onlinekasinona Stoiximan och Betano: www.en.stoiximan.gr och www.betano.com.

För mer information, vänligen kontakta
Juha Kauppinen, CEO: juha@gamingcorps.com
Erika Mattsson, Chief Communications Officer och IR-ansvarig: ir@gamingcorps.com
Certified Adviser, Eminova Fondkommission AB: info@eminova.se, +46 8 684 211 00

Detta pressmeddelande finns tillgängligt i sin helhet på www.gamingcorps.com/newsroom

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som är angiven av Gaming Corps nyhetsdistributör MFN vid publiceringen av detta pressmeddelande.