Tid att tänka på sin nästa: GAMING CORPS slamdunkar för generositet

Published December 16, 2016 at 13:51

Mobilspelssuccén SLAM DUNK BASKETBALL 2 från GAMING CORPS förespråkar välgörenhet via “Freemium Philanthropy”

UPPSALA, SVERIGE/SLIEMA, MALTA – 16 december 2016 – Gaming Corps AB och Karmafy tillkännager idag att de ingått avtal om att integrera Karmafys plattform för Freemium Philanthropy i mobilspelet Slam Dunk Basketball 2. Under de kommande veckorna kommer Gaming Corps AB och Karmafy att rulla ut denna förbättrade version av spelet.

"Vi är glada över att ha tecknat avtal med Karmafy eftersom det stöder våra mål för socialt ansvarstagande och kommer att hjälpa oss att attrahera ännu fler spelare världen över." – Magnus Kolaas, CEO för Gaming Corps.

"Karmafy erbjuder spelarna en unik möjlighet att låta den tid man lagt på att spela få en positiv påverkan på verkligheten", säger Jonas Eneroth, VD för Karmafy, "helt utan att det kostar något, utan bara genom att man spelar spelet."

"Vi är alltid glada över våra kunders framgångar", säger George Franca, Chief Officer – Large Enterprise Support Unit på Malta Enterprise. "Digitala spel är ett av våra viktigaste fokusområden för startups."

Gaming Corps AB kommer att använda Karmafys plattform för att låta sina spelare rikta en del av sina spelintäkter till välgörande ändamål. I samarbete med ett antal välgörenhetsgrupper och spelarcommunityn kommer Slam Dunk Basketball 2 att hjälpa till att skapa medvetenhet, direkt support och djupt kundengagemang.

Om Gaming Corps AB: Gaming Corps utvecklar dataspel baserat på egna IP och välkända internationella varumärken. Bolagets aktier handlas på Nasdaq First North under kortnamnet GCOR. Bolagets Certified Advisor är Remium Nordic AB.

Om Karmafy: Karma Holdings Ltd, är en Malta-baserat startup som skapat Karmafy Platform. Med stöd av Malta Enterprise, utgör Karmafy en engagemangsdrivande B2B-plattform i och utanför spel och är en idealisk lösning för utvecklare som vill förbättra spelarnas engagemang.

Karmafy                                                         Gaming Corps

http://www.karmafy.com/ (http://karmafy.com/news)                                 http://www.gamingcorps.com

Press relations och bilder                               Investor & Press relations                        

pr@karmafy.com                                           ir@gamingcorps.com (info@gamingcorps.com)