THE DESCENDANT Episod 5: Ultimatum Regisserad av Hollywood regissören Frank Coraci, Nu på Steam!

Published December 5, 2016 at 07:45

Episod 5: Ultimatum, regisserad av Hollywood-regissören Frank Coraci finns nu på Steam!

I THE DESCENDANT – Episod 5: Ultimatum kolliderar det förflutna med nutiden så att inget någonsin blir detsamma. När Donnie når slutet av sitt uppdrag och står ansikte mot ansikte med den sista väktaren i Ark-01, kommer en slutlig konfrontation att bestämma vad som ska ske med Mia, ättlingarna och alla ovan jord.

Vem som överlever, vem som dör och den nya världens öde vilar helt i dina händer. Kan du rädda mänskligheten eller kommer alla att gå under?

THE DESCENDANT – Episod 5: Ultimatum. Nu på Steam för Windows PC och Mac. 

Spela det nu! (http://store.steampowered.com/app/351940/

"Jag har alltid betraktat film som det effektivaste och tekniskt mest avancerade sättet att berätta en historia, men spel är fascinerande eftersom de är interaktiva och om man kommer på hur man tydliggör dramatiken, ökar spänningen och den totala känslomässiga kopplingen till samma nivå som i en film så är det framtidens berättande", säger Frank Coraci. 

Om The Descendant:

The Descendant är en episodisk äventyrsspelserie i fem delar där världens undergång bara är början.

Efter att klimatförändringarna hade ödelagt planeten raderades mänskligheten från jordens yta genom en massdöd som människan själv orsakade. Endast några tusen "mänsklighetens ättlingar" handplockades för att överleva apokalypsen och frystes ner med kryoteknik i underjordiska bunkrar kallade Arkar.

Århundradena gick. Världen återhämtade sig från den nukleära förintelsen och alla Arkar öppnades på nytt, förutom en – Ark-01.