Stärkt kassa och nya uppdrag för spelutvecklaren Gaming Corps

Published October 20, 2017 at 12:15

Spelutvecklaren Gaming Corps har under hösten tillkännagivit en rad nya affärer och etablerat sig som partner till flera etablerade spelbolag. Idag kan Gaming Corps även meddela att bolaget blivit kassaflödespositivt på dotterbolagsnivå.

Under de senaste månaderna har Gaming Corps (Nasdaq: GCOR) inlett och genomfört en rad mångmiljonaffärer i syfte att stärka bolagets ekonomi och bredda dess kärnverksamhet. Bland dessa kan nämnas avtalet med PDP värt 21,4 MSEK, ett strategiskt delägarskap i den amerikanska spelstudion Kung Fu Factory och nu senaste uppköpet av kasinoproducenten Salsa Games. 

Genom tidigare kommunicerade finansieringslösningar med bland annat Bracknor Investment Group, är bedömningen att bolaget även blir kassaflödespositivt på koncernnivå inom kort. 

– Gaming Corps har kämpat i motvind, men vårt hårda arbete har under hösten resulterat i nya affärer som stärker oss både ekonomiskt och strategiskt. Med det i ryggen och nya uppdrag på väg in, törs jag påstå att tiden då våra aktieägare prövats hårt är över, säger Gaming Corps VD Magnus Kolaas. 

Om Gaming Corps

Gaming Corps är ett spelutvecklingsbolag noterat på NASDAQ First North med huvudkontor i Stockholm och med en utvecklingsstudio i Austin. Gaming Corps utvecklar teknologier, design och ramverk, iterativt, för att skapa interaktiva spelupplevelser anpassade för att vara omvälvande, samarbetsfrämjande, omspelningsbara och inbjudande för alla fans.

www.gamingcorps.com