Red Fly Studio och PDP tecknar avtal om utveckling av prototyper med banbrytande teknik

Published December 7, 2016 at 15:19

Red Fly Studio har tecknat avtal med Performance Designed Products om att utveckla en serie prototyper med ny banbrytande teknik. Prototyperna kommer att tas fram under sista kvartalet 2016 och kan leda till ytterligare utvecklingssamarbete med PDP.

– Vi är oerhört glada över att PDP valde Red Fly som partner för att utveckla nya dator- och tv-spel baserade på deras banbrytande teknik, säger Magnus Kolaas, CEO, Gaming Corps.

Om Performance Designed Products

Performance Design Products är Nordamerikas ledande tillverkare av tillbehör till dator- och tv-spel. De vill utforma och utveckla produkter som hjälper slutanvändarna att engagera sig och interagera med sin favoritunderhållning. Att PDP är branschledande beror på deras expertis inom ingenjörskonst och deras erfarenhet av att utveckla avancerad teknik.

Om Gaming Corps

Gaming Corps är ett svenskt spelutvecklings företag som nyligen förvärvat Red Fly Studio, i Austin, Texas, kända för sin konstnärliga vision, designinnovation och tekniska expertis och med flera decenniers erfarenhet av samarbete med prestigefyllda spelföretag. Red Fly har arbetat mycket ihop med Unreal, Unity och Infernal, och har utvecklat spel för Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, PC, iOS, Android, 3DS och Wii. Red Fly Studio erbjöd nyligen Gaming Corps AB att köpa alla deras aktier.

Gaming Corps:                                            PDP Media Contact:

Magnus Kolaas, VD                                      Amber McCollom

magnus.kolaas@gamingcorps.com            Zebra Partners

Mobile: +46-708-777 303                             amber@zebrapartners.net

                                                                     +1 (206) 353-4751 (http://tel:%28206%29%20353-4751)