Kära aktieägare,

Published November 19, 2018 at 17:00

Torsdagen den 8 november valdes vid extra bolagsstämma i Stockholm, Sverige, Daniel Redén, Bulent Balikci, Juha Kappinen och Umeed Noor Galay in som ny styrelse i Gaming Corps. Detta har öppnat dörren för en helt ny vibrant era för företaget.

Under de senaste 6 månaderna har det varit enormt utmanande att både reparera företagets struktur, ekonomi och offentliga rykte och samtidigt säkerställa nya affärsmöjligheter och anställa nyckelkompetens. Den här situationen präglades också av den tidigare styrelsen som varken delade min vision för framtiden eller visade sitt stöd för de strategiska beslut som jag ansåg vara avgörande för framgång.
Utan att känna till dessa saker, förstår jag att många aktieägare har känt sig frustrerade och upplevt att de saknat inblick i vad som hände bakom stängda dörrar. Den tiden är nu tacksamt nog över.
Jag kan inte nog betona hur viktigt det var att välja en ny styrelse för bolagets framtid. Till skillnad från den tidigare ledningen så har denna grupp ett uppdrag – att återuppbygga Gaming Corps till ett levande och lönsamt företag som skapar värde för aktieägarna på ett ärligt och aggressivt sätt. Den nya styrelsen består av personer med integritet och passion som vill reparera skadan och arbeta nära vår CCO Adam Orth och mig själv för att göra Gaming Corps till det företag vi vet att det har potential att vara.
Adam och jag stöder denna styrelse till 100 procent och kan inte vara mer tacksamma för deras ansträngningar att skapa denna förändring och fortsätta stödja oss när vi nu går framåt. Vi befinner oss i en fördelaktig position, eftersom det arbete som Adam och jag lagt ner under andra halvan av 2018 börjar realiseras samtidigt som dessa kritiska förändringar äger rum. Dessa omständigheter innebär en oerhört positiv situation där vi kommer kunna agera på de möjligheter vi har framför oss på ett mycket mer effektivt sätt med fullt stöd från vår styrelse.

Jag skulle personligen vilja tacka våra aktieägare för deras fortsatta tålamod och stöd. Processen att rätta till det förflutna och bygga Gaming Corps till ett interaktivt underhållningsföretag i världsklass fortsätter.

Framåt.
Michael Timothy Doyle
CEO | Gaming Corps