Gaming Gorps – “Slam Dunk Basketball 2 – Play & Do Good” nu tillgängligt på iOS och Google Play!

Published March 28, 2017 at 10:06

STOCKHOLM, SVERIGE / SLIEMA, MALTA  – Gaming Corps AB och Karmafy tillkännager idag den fullständiga utrullningen av Karmafy “freemium philanthropy”/”gratis välgörenhet” i Slam Dunk Basketball 2 för iOS och Google Play. Gaming Corps AB använder Karmafys plattform för att lyssna på och engagera sina spelare genom att låta dem stödja välgörande ändamål.

"Vi är stolta över att stödja arbetet för dessa fantastiska välgörenhetsorganisationer genom vårt community av spelare" säger Magnus Kolaas, CEO, Gaming Corps. "Hittills så har spelare i Slam Dunk Basketball get 15 000 dagar av rent vatten till människor i nöd bara genom att spela spelet gratis." 

"Antalet spelare som återkom på dag 7 ökade med 7% i Slam Dunk Basketball 2 och delandet på sociala medier tredubblade. Vi kan nu aktivera möjligheten att göra gott genom Karmafys platform för alla spelare i Slam Dunk Basketball 2."  

Gaming Corps AB använder Karmafys plattform för att ge spelarna en möjlighet att rikta en del av spelintäkterna till välgörande ändamål. I samarbete med ett antal välgörenhetsorganisationer som Right to Play, Water.org, APOPO, Kickstart International och Barefoot College kan spelarna nu direkt stödja någon av dessa organisationer genom att spela Slam Dunk 2 – utan att det kostar något. 

Om Gaming Corps AB: Gaming Corps utvecklar datorspel baserat på egna IP och välkända internationella varumärken. Bolagets aktier handlas på Nasdaq First North under kortnamnet GCOR. Bolagets Certified Advisor är Remium Nordic AB. 

Om Karmafy: Karma Holdings Ltd, är en Malta-baserat startup som skapat Karmafy Platform. Karmafy, som stöds av Malta Enterprise, är en teknisk B2B-plattform för att öka engagemang i spel, företagsappar, webbsidor och annat.