GAMING CORPS uppdaterar Slam Dunk Basketball 2

Published January 23, 2017 at 13:11

Spela och bidra: det populära mobilspelet SLAM DUNK BASKET 2 förstärkt med “Freemium Philanthropy”

UPPSALA, SVERIGE/SLIEMA, MALTA – 23 januari, 2017 – Gaming Corps AB och Karmafy tillkännager idag utrullningen av den mycket efterlängtade uppdateringen av Slam Dunk basket 2. Under de kommande veckorna kommer Gaming Corps AB och Karmafy att tillgängliggöra Karmafy "Freemium Philanthropy" för spelare i alla regioner.

"Uppdateringen, som bygger på fortsatt framgång för Slam Dunk Basket 2, innehåller flera förbättringar baserat på spelarnas önskemål, förutom att vi infört Karmafy som en valfri funktion för socialt ansvarstagande." – Magnus Kolaas, CEO för Gaming Corps.

"Förutom att vi rullar ut Karmafy till de viktigaste regionerna under de närmaste veckorna, kommer ett antal viktiga förbättringar nu att ge en bättre upplevelse.", säger Michael Schmidt, produktchef på Karmafy. "Det har bättre ljud, spelarbelöningarna är förbättrade och de sociala funktionerna mer robusta."

Gaming Corps AB använder Karmafys plattform för att ge spelarna möjlighet att rikta en del av sina spelintäkter till välgörande ändamål. I samarbete med ett antal välgörenhetsorganisationer som Right to Play, Water.org, APOPO, Kickstart International och Barefoot College kan spelarna nu direkt stödja någon av dessa organisationer genom att spela Slam Dunk 2 – utan att det kostar något.

Om Karmafy: Karma Holdings Ltd, är en Malta-baserat startup som skapat Karmafy Platform. Karmafy, som stöds av Malta Enterprise, är en teknisk B2B-plattform för att öka engegamang i spel, företagsappar, webbsidor och annat.

https://www.karmafy.com/

Presskontakt och bilder

pr@karmafy.com