Gaming Corps tecknar avtal värt ca 5,2 MSEK med amerikanska utvecklaren Certain Affinity

Published January 4, 2019 at 18:00

Gaming Corps AB (Nasdaq: GCOR, "Bolaget") har idag via sitt dotterbolag i Austin, Texas, tecknat ett samarbetsavtal med amerikanska datorspelsutvecklaren Certain Affinity till ett värde på 594 000 USD vilket motsvarar ca 5,2 MSEK. Avtalet innebär att Gaming Corps Austin-kontor agerar underleverantör och ställer resurser till Certain Affinity's förfogande under de kommande sex månaderna.

Certain Affinity grundades år 2006 av Max Hoberman och är med sina drygt 140 anställda regelbundet anlitat i utvecklingssamarbeten för framgångsrika titlar så som World of Tanks, Call of Duty och DOOM.

"Styrelsen är glad att kunna presentera detta avtal för aktieägarna samt välkomna Certain Affinity som ny kund och partner till Gaming Corps." säger Claes Tellman, Styrelseordförande. "Vi har stort förtroende för våra skickliga utvecklare i Austin och ser fram emot att stötta dem i framtida affärer på den amerikanska marknaden."

Dan Borth, CEO för Gaming Corps i Austin, säger om samarbetet med Certain Affinity:

"Certain Affinity är en välrenommerad utvecklare med ett fantastiskt facit i utvecklingsbranschen. Vi ser med spänning fram emot att samarbeta med dem inom ett antal olika projekt. Austin är en spännande hub att befinna sig i för oss som utvecklingsbolag och vi ser fram emot att etablera fler avtal och partnerskap den närmaste tiden."