Gaming Corps tar hem silver på EGR B2B Awards 2024

Published June 14, 2024 at 08:09

Gaming Corps AB (publ) ("Bolaget" eller "Gaming Corps") meddelar att bolaget har vunnit silver på prestigefyllda EGR B2B Awards 2024, inom kategorin “Slot supplier rising star of the year”. Prisutdelningen skedde på The Roundhouse i London igår kväll inför 700 branschrepresentanter.

Gaming Corps har de senaste åren satsat stort på att utveckla sina slots-spel. Genom priset från EGR bekräftas Gaming Corps position som en spelleverantör i stark utveckling. Övriga pristagare inom kategorin var Games Global och REEVO, båda två giganter inom branschen.

EGR B2B Awards är en årligen återkommande och väl ansedd oberoende tävling som utser de bästa tjänsteleverantörerna och B2B-operatörerna inom iGaming-industrin. De tävlande bedöms enligt en specifik process ledd av EGR:s domarteam, som består av oberoende ledande branschrepresentanter med bred expertis inom iGaming.

Vi har satsat hårt på utvecklingen av våra slots-spel det senaste året, och att vinna den här utmärkelsen från EGR är kanske det bästa kvittot vi kunde få på att hela branschen upplever samma sak. Vi tog ett strategiskt beslut att arbeta mot att erbjuda världens bäst slots, och även om vi känner att vi inte riktigt är i mål ännu, är det här en fantastisk milstolpe för oss längs den resan. Stort tack till EGR och domarna för att vi uppmärksammas på det här sättet, säger Juha Kauppinen, VD på Gaming Corps.

EGR B2B Awards “Slot supplier rising star of the year”

Gold award – Games Global
Silver award – Gaming Corps
Bronze award – REEVO

För mer information, vänligen kontakta

Juha Kauppinen, vd: juha@gamingcorps.com
IR-ansvarig: ir@gamingcorps.com
Certified Adviser, Eminova Fondkommission AB: info@eminova.se, +46 8 684 211 00

Detta pressmeddelande finns tillgängligt i sin helhet på www.gamingcorps.com/newsroom

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som är angiven av Gaming Corps nyhetsdistributör MFN vid publiceringen av detta pressmeddelande.