Gaming Corps och Mail.ru ingår distributionsavtal för The Descendant

Published November 10, 2016 at 23:20

Gaming Corps AB har undertecknat ett digitalt distributionsavtal med Mail.Ru för The Descendant som ska göras tillgängligt på Game Mail.Ru:s portal. The Descendant är ett episodiskt äventyrsspel med fyra av fem delar redan tillgängliga för Mac och PC. Den sista delen kommer att släppas innan årets slut.

Mail.ru Group är ett ledande internetföretag och är världens största internetföretag baserat på antal minuter per besökare (comScore, topp-100 företag i världen, april 2016). Mail.Ru är den främsta ryska internetportalen och leverantören av onlinespel i Ryssland och Östeuropa.

"Vi är jätteglada över att ha ingått avtal med Mail.ru, Rysslands största leverantör av onlinespel. Vi tror att detta kommer att ge The Descendant den exponering spelet förtjänar i Ryssland och andra östeuropeiska länder" – Magnus Kolaas, VD, Gaming Corps.

Om The Descendant:
The Descendant är ett episodiskt äventyrsspel i fem delar där jordens undergång bara är början.

Efter att klimatförändringar ödelagt planeten utrotades jordens befolkning i en en människoskapad katastrof. Endast några tusen "ättlingar till mänskligheten" handplockades för att överleva apokalypsen, kryogeniskt nedfrusna i underjordiska bunkrar kända som Arkar.

Århundraden förflöt. Världen repade sig från kärnvapenförintelsen och alla Arkar öppnades igen, utom en – Ark-01.

Nyckelfakta:

  • Ett episodiskt äventyr som löper över flera händelserika tidslinjer
  • Undersökande spel, utmanande problem, nervkittlande actionsekvenser
  • Meningsfulla och svåra val med förgrenande dialog
  • En skräddarsydd upplevelse, full av spänning och drama
  • Varje val spelaren gör kan påverka mänsklighetens framtid