Gaming Corps och GamersGate ingår digitalt distributionsavtal

Published October 18, 2016 at 09:45

Gaming Corps AB har ingått ett digitalt distributionsavtal med GamersGate för The Descendant. The Descendant är en episodisk äventyrsspelserie där tre av de fem episoderna redan finns på Steam. De sista två episoderna kommer att släppas före årsskiftet.

GamersGate är en ledande digital distributionsplattform för spel på PC och Mac som skapar lättillgängliga spelupplevelser för spelare i hela världen – när som helst och var som helst. 

GamersGate har en av de största spelkatalogerna för nedladdning på nätet och erbjuder en stark och dynamisk blandning av olika spel. 

"Vi är väldigt glada att vi har kommit fram till ett avtal med GamersGate eftersom detta kommer att ge The Descendant den synlighet spelet förtjänar för ännu fler spelare i hela världen." – Magnus Kolaas, VD för Gaming Corps. 

Om The Descendant:
The Descendant är en episodisk äventyrsspelserie i fem delar där världens undergång bara är början.

Efter att klimatförändringarna hade ödelagt planeten raderades mänskligheten från jordens yta genom en massdöd som människan själv orsakade. Endast några tusen "mänsklighetens ättlingar" handplockades för att överleva apokalypsen och frystes ner med kryoteknik i underjordiska bunkrar kallade Arkar.

Århundradena gick. Världen återhämtade sig från den nukleära förintelsen och alla Arkar öppnades på nytt, förutom en – Ark-01.

Centrala funktioner:

  • Ett episodiskt äventyr som sträcker sig över flera olika tidslinjer som dignar av berättelser
  • Utforskande spelsätt, utmanande problemlösning, täta actionsekvenser
  • Meningsfulla och svåra val som styr dialogen
  • En skräddarsydd upplevelse full av spänning och dramatik
  • Varje val som spelaren gör kan påverka mänsklighetens framtid