GAMING CORPS lanserar ny hemsida, designad av prisbelönade byrån SFB

Published January 10, 2017 at 16:04

Den nya hemsidan, designad av Satumaa Family Business, är nu live på @www.gamingcorps.com 

Hemsidan innehåller nytt material från nyligen uppköpta Red Fly Studio i Austin, samt uppdaterade avdelningar och nya lediga tjänster på Gaming Corps Austin. Hemsidan kommer byggas på i takt med att Gaming Corps utvecklas och släpper nya produkter.

"Jag har känt till SFB länge. För mig fanns ingen tvekan om att de skulle göra ett strålande jobb med att ordna vår hemsida. Nu speglar den vilka vi är som företag, men också som passionerade individer med en verklig vilja att göra spel! Vi ska självklart se till att sidan utvecklas tillsammans med Gaming Corps framtidsvisioner." säger Magnus Kolaas, Vd, Gaming Corps.

"Gaming Corps är ett företag i världsklass. För oss på SFB är det ett sant nöje att jobba med dem. Deras strävan att inte kompromissa gav oss utmaningar både gällande design och utveckling. Nu har de en bra utgångspunkt för att utveckla sin digitala närvaro framöver." säger Matias Mero, Head of Digital, Satumaa Family Business

Om Satumaa Family Business:

Satumaa Family Business är en nordisk reklambyrå med digitalt hjärta. Vår kedja av tjänster täcker marknadsföringens alla delar från första kontakt till säljandets sista steg.

Allmänna frågor:

info@sfbagency.com