Gaming Corps ingår avtal med PokerStars

Published January 30, 2024 at 07:58

Gaming Corps AB (publ) ("Bolaget" eller "Gaming Corps") har idag ingått avtal med branschjätten PokerStars som kommer att erbjuda Gaming Corps samtliga spel till dess spelare.

Gaming Corps har idag ingått avtal med PokerStars som kommer att erbjuda Gaming Corps fullständiga spelportfölj till sina spelare med titlar som består av Crash-, Mines-, Table-, Slot-, och Plinko-spelen.

PokerStars ägs av Flutter Entertainment plc, ett betrott och välrenommerat bolag inom onlinespel som ligger bakom flera branschledande varumärken. Flutter Entertainment plc är ett publikt bolag noterat på Londonbörsen och som dessutom är en del av FTSE 100 index. För mer information om Flutter Entertainment plc besök gärna: https://www.flutter.com/

” Jag är oerhört stolt och glad att vi på Gaming Corps ingått avtal med PokerStars som är ett av de mest välrenommerade inom branschen. Med Gaming Corps innovativa spelutveckling och PokerStars omfattande erfarenhet inom spelbranschen ser vi fram emot att erbjuda en unik och underhållande spelupplevelse för spelarna.” Säger Juha Kauppinen, VD

För mer information, vänligen kontakta

Juha Kauppinen, vd: juha@gamingcorps.com

IR-ansvarig: ir@gamingcorps.com

Certified Adviser, Eminova Fondkommission AB: info@eminova.se, +46 8 684 211 00

Detta pressmeddelande finns tillgängligt i sin helhet på www.gamingcorps.com/newsroom

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som är angiven av Gaming Corps nyhetsdistributör MFN vid publiceringen av detta pressmeddelande.