Gaming Corps ingår avtal med pionjären FashionTV Gaming Group

Published June 29, 2022 at 11:16

Gaming Corps AB (publ) ("Bolaget" eller "Gaming Corps") har idag slutit avtal med FashionTV Gaming Group (“FTVGG “) för att ingå i deras ”Rising Stars” Programme och utveckla en ny premiumlinje spel under FashionTV’s varumärke. Avtalet avser licensiering av FashionTVs varumärke för utveckling av fem skräddarsydda spel, de första två för distribution via FashionTV Gaming Groups partnernätverk av väletablerade, globala kasinovarumärken. Avtalet avser även distribution av Gaming Corps kompletta spelportfölj.

Gaming Corps har idag ingått avtal med FashionTV Gaming Group, ett företag som har de exklusiva rättigheterna till produktions- och modevarumärket Fashion TV och ett av de snabbast växande företagen i iGamingbranschen. I avtalet ingår distribution av Bolagets kompletta iGamingportfölj samt att Bolaget licensierar FashionTVs varumärke till utveckling av fem skräddarsydda spel för distribution via Fashion TV Gaming Groups utvalda partners.

FTVGG är den första aktören att kombinera ett glamoröst och lyxigt livsstilskoncept med iGamingbranschen via sublicensiering av varumärket FashionTV till de största iGamingföretagen i världen som därefter utvecklar, distribuerar och marknadsför sina egna FashionTV-märkta spel och spelsidor uppbackade av FashionTV’s globala kanaler. Gaming Corps får nu möjligheten att gå med i FTVGG’s nya “Rising Stars” Programme som möjliggör för företag i tillväxt att dra fördelar av FashionTV’s varumärke. I programmet återfinns redan flera av industrins mest spännande, kreativa företag som får chansen att växa jämte FTVGG’s stora licenstagare, och utveckla samt distribuera sina egna FashionTV-märkta premiumkataloger av spel för den globala marknaden.

Efter 25 år i branschen har FashionTV’s globala kanaler över 2 miljarder tittare och företaget utgör en ledande multimediakanal för lyx, livsstil och mode.

Fashion TV representerar morgondagens iGamingindustri med ett nytt sätt att se på underhållning, varumärken och produktion av innehåll. Deras affärsmodell är spännande och jag anser att den passar oss väl på många sätt. FashionTV Gaming Group har etablerat ett starkt nätverk av samarbetspartners bestående av flertalet välkända, globala aktörer, och möjligheten att tillsammans få ta fram spel till det nätverket är av enormt stort värde för Gaming Corps. Vi ser fram emot att leverera på en nivå som möter motpartens högt satta förväntningar.” säger Juha Kauppinen, VD.

Vi är glada över att välkomna Gaming Corps till vårt innovativa "Rising Star” Programe som växer tillsammans med våra branschledande partners, allt eftersom vi fortsätter att expandera mot nya typer av lyxprodukter. När allt fler ledande iGamingföretag väljer vår "brand to business"-modell för att driva tillväxt och skapa en ny värld av lyxiga spel, ser vi fram emot att arbeta med Gaming Corps för att utveckla nya koncept som ytterligare kommer att revolutionera iGamingbranschen, genom den oöverträffade kraften och attraktionen i FashionTV’s megavarumärke.” säger Shai Kaplun, COO, FashionTV Gaming Group

Bolagets spel kommer distribueras via aggregatorn Relax Gaming.

Om FashionTV Gaming Group
FashionTV Gaming Group är exklusiv licensinnehavare till varumärket FashionTV på den globala marknaden för iGaming. Genom en unik affärsmodell erhåller partners till FashionTV Gaming Group licensen att utveckla innovativt, varumärkesanpassat innehåll för sina respektive kunder, med uppbackning av FashionTV:s globala mediala räckvidd. Fashion TV Gaming Group arbetar med ledande B2B-leverantörer och B2C-operatörer för att erbjuda premiuminnehåll till spelare över hela världen.

För mer information, vänligen kontakta
Juha Kauppinen, CEO: juha@gamingcorps.com
Erika Mattsson, Chief Communications Officer och IR-ansvarig: ir@gamingcorps.com
Certified Adviser, Eminova Fondkommission AB: info@eminova.se, +46 8 684 211 00

Detta pressmeddelande finns tillgängligt i sin helhet på www.gamingcorps.com/newsroom

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som är angiven av Gaming Corps nyhetsdistributör MFN vid publiceringen av detta pressmeddelande.