Gaming Corps godkända för Gibraltar Betting and Gaming Association via Relax Gaming

Published October 14, 2022 at 08:52

Gaming Corps AB (publ) ("Bolaget" eller "Gaming Corps") erhåller godkännanande av Gibraltar Betting and Gaming Association att lansera sina spel via aggregatorn Relax Gaming. Hela Gaming Corps spelportfölj erbjuds till Bolagets kunder som är anslutna till Gibraltar Betting and Gaming Association först ut är Entain.

Gibraltar Betting and Gaming Association är en branschorganisation som representeras av Gibraltarlicensierade speloperatörerna. De förser den licensierade spelindustrin i Gibraltar med en enda röst i alla frågor som är viktiga för tillsynsmyndigheter, lagstiftare och viktiga beslutsfattare i Gibraltar främst, men även runt om i världen där behov finns.

För mer information besök gärna: https://www.gbga.gi

Jag är oerhört glad att vi nu kan erbjuda Gaming corps hela portfölj till våra kunder via Relax Gaming och Gibraltar Betting and Gaming Association, jag är också enormt glad att Entain valt oss först av samtliga våra kunder. Samarbetet mellan Gaming Corps och Relax är fantastiskt och detta är ytterligare ett kvitto på det hårda arbetet som teamet genererat gemensamt. ” säger Juha Kauppinen, VD.

För mer information, vänligen kontakta
Juha Kauppinen, CEO: juha@gamingcorps.com

Claes Tellman tillfälligt IR-ansvarig: ir@gamingcorps.com

Certified Adviser, Eminova Fondkommission AB: info@eminova.se, +46 8 684 211 00

Detta pressmeddelande finns tillgängligt i sin helhet på www.gamingcorps.com/newsroom

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som är angiven av Gaming Corps nyhetsdistributör MFN vid publiceringen av detta pressmeddelande.