Gaming Corps AB ingår avtal med Chimneygroup

Published November 23, 2018 at 12:50

Den nya styrelsen i Gaming Corps AB (Nasdaq: GCOR, "Bolaget") är glada att kunna presentera att bolaget nu ingått avtal med Chimneygroup för ett samarbete gällande den demo som tidigare kommunicerats. Vinstfördelningen mellan parterna är överenskommet till 50/50 av nettointäkterna vilket gläder styrelsen. En första kontakt med den färdiga demon till en tredjepart som tillhandahåller streamingtjänster bedöms att ske i december 2018 enligt styrelsen.

Fortsatta diskussioner om ett djupare samarbete i Nordamerika förs av Gaming Corps VD Mike Doyle och Chimneygroups VD Henric Larsson (Chimneygroup) samt Marcelo Gandola VD (Chimneygroup Nordamerika). Bolaget delar redan lokal med Chimney Group i Santa Monica CA, där Gaming Corps COO, Adam Orth arbetar med den interaktiva produkten. Om Chimneygroup:I över 20 år har Chimneygroup skapat prisbelönta berättelser och kampanjer för världens mest erkända varumärken och fått erkännande från akademin (Oscars), BAFTA, Cannes Lion, Palme d'Or, Sundance, Berlinale, PromaxBDA, bland många andra. Sedan grundandet har Chimney arbetat med regissören Jonas Åkerlund och skapat några av de mest klassiska musikvideor av vår tid. Britney Spears, Madonna, Coldplay, Rolling Stones, Metallica och Pink har alla jobbat med oss. 

"Chimney's DNA har alltid varit innovation och i och med detta projekt kommer vi ta ett spännande steg mot att använda spelbranschens teknik för att berätta en ny typ av historier. Vi har sedan 20 år samproducerat TV serier och långfilmer i Hollywood och Europa och nu har tekniken inom spelbranschen äntligen kommit så långt att det går att implementera i att skapa en helt ny upplevele för en helt ny publik" säger Henric Larsson, VD för Chimneygroup.

För mer information om Chimneygroup, vänligen besök: www.chimneygroup.com