Den andra episoden av äventyrsspelet “The Descendant” lanseras den 26 maj

Published April 26, 2016 at 13:15

Lanseringen av den andra episoden av Gaming Corps episodbaserade äventyrsspel “The Descendant” kommer att ske den 26 maj på Steam. De som köpt hela säsongen om fem episoder kommer att ha tillgång till spelet redan den 24 maj.

Äventyrsspelet The Descendant utspelar sig i en inte alltför avlägsen framtid där klimatförändringarna förstört jorden och en katastrof skapad av människan har dödat alla på jordens yta. Endast ett par tusen "ättlingar till mänskligheten" som blev handplockade för att överleva apokalypsen, kryogeniskt förvarade i underjordiska bunkrar som kallas "arkar", har överlevt. Århundraden passerade. Världen återhämtade sig och alla arkar öppnas igen, förutom en, Ark-01.

"Av de som har köpt spelet på Steam har vi fått övervägande mest positiva recensioner och vår förhoppning är att försäljningen kommer att ta fart när det finns fler episoder ute. Vi fortsätter att jobba hårt på att bygga vårt varumärke och bolaget som helhet.", säger Nicklas Dunham, VD på Gaming Corps, i en kommentar.

För att köpa spelet, gå till Steam http://store.steampowered.com/app/351940/

För mer information om bolaget, besök www.gamingcorps.com

För intervjuförfrågningar och frågor gällande Gaming Corps, vänligen kontakta:

Nicklas Dunham, VD +46(0)707 – 40 61 81

Per Finnström. Operativ Chef +46(0)722 – 175 175

ir@gamingcorps.com